CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 03, 2008

Legging


Panjang
L- 64cm --2sold
M-56cm--2 sold



Panjang
M- 51 cm--sold out
S- 46 cm- sold out
warna sebenar lite pink


Panjang 56 cm
SOLD OUT


Panjang 47cm
5- SOLD OUT


Panjang 49 cm
4 SOLD 1 AVAILABLE


Panjang 49 cm
SOLD OUT

size s,m,l kadang2 tak sama.
jadik baik refer pada ukuran cm.
kalau nak pakai macam seluar,
x payah senteng2 pon tak pe.
kalau panjang boleh tarik ke atas.
tahan lama sikit.
legging nih bukan jenis besar.
cam fit2 jer.

harga setiap satu RM 19.90
3 helai keatas RM 19.00

Berminat?sila email aku k:)
utada_hikaru85@yahoo.comsape cpt dia dpt k :)
aku akan bagitau step2 seterusnya + no acc k :) (Maybank @ Cimb)
Harga kat atas tu TIDAK TERMASUK POSTAGE
untuk semenanjung sila tambah RM6
untuk sabah & sarawak sila tambah RM9
PENGHANTARAN HANYA AKAN DIBUAT PADA HARI SABTU( minggu selepas raya haji) SAHAJA
p/s : kalau buat payment khamis,jumaat 5 hb Dec sy pos

2 Tukang Komen:

Cik Puan Mimi said...

nak tanya, yang minnie mouse tu ada lagi tak?? untuk budak 2 tahun

edot said...

tights n legging utk 1 yr n above x byk kee?
slalu yg cntik2 utk baby kecik2 je
my dotter tinggi wpon bru sethun lbh..kaki die pjg(keturunan)