CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 15, 2009

Cloth Book


2available

2 available


2 available
Harga setiap satu RM16.90
SILA BACA
1-Booking mulut tidak akan dilayan.sbb ada yg booking mulut tp pastu buat sengap.
2-Sila byr deposit sebanyak 10 rm dan baki perlu dibayar selewat2nya 3 hari selepas tarikh booking.
3- Siapa cepat dia dpt :)
4- Sila bagi alamat yang lengkap,bagi alamat yang ada orang kat rumah yer.kalau takde bagi alamat office.
5- Penghantaran akan dibuat pada setiap hari SABTU sahaja
6- Untuk sebarang pertanyaan,sila email n jgn tinggai komen kat blog nih.email je.sbb kadang2 tak nampak pon korang komen. utada_hikaru85@yahoo.com
7- Pastu aku nanti bitau korang step2 seterusnya k :)


3 Tukang Komen:

Are_Name said...

braper postage? or harga including postage?

alin0ne78 said...

cloth book nih apa???
besar mana???

haaaa hhahahahah jgn gelak dgn soalan bodo akak tuh tawww

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)